Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsreportage

Een bijzondere periode in jullie leven is aangebroken.. En wat is er mooier om dit moment vast te leggen, zodat je een prachtige herinnering hebt van je zwangerschap?

Lidygrafie - Zwanger Barneveld-1

Tijdens de Zwangerschapsshoot draait het allemaal om jou en je partner. Wanneer jullie al kinderen hebben, zijn zij uiteraard ook van harte welkom!

De Zwangerschapsfotografie vindt plaats op een locatie naar jullie wens, bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. Het moois wat de natuur ons geeft en je mooie buik, gecombineerd in een waanzinnige fotosessie met herinneringen waar jullie nog heel lang van kunnen genieten!

In de omgeving van Barneveld zijn tal van prachtige locaties aanwezig welke passend zijn voor de Zwangerschapsfotografie. Ik help jullie hier graag bij!

Na afloop van de shoot ontvang je de foto’s online in hoge resolutie.

 

 

 

 

 

 

..benieuwd naar de prijs of wilt u meer informatie?

Neem dan beslist contact met mij op!

Zwangerschap Fam. Van de Kamp

baby No. 2 op komst Dit mooie gezin verwacht in November hun tweede kindje. Lynn wordt dus een grote zus, maar ze weet nog niet of het een broertje of zusje is; spannend!  We maakten de foto’s aan het einde van de middag, zodat het licht wat zachter is en

Familieshoot

one big happy family Deze mooie en grote familie stond van de zomer voor mijn lens. Zij hadden als wens om een nieuw portret te hebben van de gehele familie en van de gezinnen apart.  Dit blijft voor mij altijd wel een hele klus om vast te leggen, maar het

Benieuwd naar mijn werk?