Zwangerschapsshoot

Op zoek naar een fotograaf voor uw zwangerschapsshoot in omgeving Barneveld?

..dan bent u bij Lidygrafie aan het juiste adres

Zwangerschapsreportage

Een bijzondere periode in jullie leven is aangebroken.. En wat is er mooier om dit moment vast te leggen, zodat je een prachtige herinnering hebt van je zwangerschap?

Lidygrafie Zwanger Newborn Barneveld-2

Tijdens de Zwangerschapsshoot draait het allemaal om jou en je partner. Wanneer jullie al kinderen hebben, zijn zij uiteraard ook van harte welkom!

De Zwangerschapsfotografie vindt plaats op een locatie naar jullie wens, bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. Het moois wat de natuur ons geeft en je mooie buik, gecombineerd in een waanzinnige fotosessie met herinneringen waar jullie nog heel lang van kunnen genieten!

In de omgeving van Barneveld zijn tal van prachtige locaties aanwezig welke passend zijn voor de Zwangerschapsfotografie. Ik help jullie hier graag bij!

Na afloop van de shoot ontvang je de foto’s online in hoge resolutie.

 

 

 

 

 

 

..benieuwd naar de prijs of wilt u meer informatie?

Neem dan beslist contact met mij op!

Zwangerschap Fam. Hendriksen

Kleintje Op komst.. Vorige week stond de Zwangerschappsshoot van de Familie Hendriksen in de agenda. En wat is Alies mooi zwanger van hun tweede wonder! Het blijft toch altijd erg speciaal om een zwangersschapsshoot te mogen maken.De shoot vond plaats in de nabije omgeving van hun woonplaats Lunteren. En wat

Het Beautycafé

Geef je huid een Kans! Whoehoe!Vandaag opent Janneke haar eigen Beautycafé in Stroe en zij gaat werken met de merken van Hannah. Na jarenlang voor Hannah op het hoofdkantoor gewerkt te hebben, vond zij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging.Janneke meet je waardes met allemaal mooie apparaten en heeft

Benieuwd naar mijn werk?