Trouwreportage

Huwelijksreportage

Ja, ik wil! Één van de mooiste en meest liefdevolle dag van jullie leven is in aantocht. Jullie huwelijk! En wat is er mooier om dit moment van begin tot het einde vast te laten leggen, zodat je een prachtige herinnering hebt van deze speciale dag?

Lidygrafie trouwfotograaf barneveld-27

Tijdens het huwelijk is het mogelijk om naast de reportage van het bruidspaar en het Ja-moment ook foto’s te maken van jullie gasten en/of de sfeer van de dag vast te leggen.

De trouwshoot van jullie als bruidspaar vindt plaats op een locatie naar jullie wens, bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. Het moois wat de natuur ons geeft en jullie liefde voor elkaar, gecombineerd in een waanzinnige fotosessie met herinneringen waar jullie nog heel lang van kunnen genieten! De rest van de dag worden de foto’s gemaakt op de door jullie gekozen trouwlocatie(s). Tijdens de dag ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Door het maken van spontane foto’s, leg ik met veel plezier de sfeer van de gehele dag voor jullie vast.

In de omgeving van Barneveld zijn tal van prachtige locaties aanwezig welke passend zijn voor de Trouwreportage. Ik help jullie hier graag bij!

Voorafgaand aan jullie huwelijk maak ik graag kennis met jullie en neem ik de dag met jullie door.

Na afloop van het huwelijk ontvangen jullie de foto’s online in hoge resolutie.

Trouwalbum gewenst?

Uiteraard is dit mogelijk! Neem contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Zwangerschap Fam. Van de Kamp

baby No. 2 op komst Dit mooie gezin verwacht in November hun tweede kindje. Lynn wordt dus een grote zus, maar ze weet nog niet of het een broertje of zusje is; spannend!  We maakten de foto’s aan het einde van de middag, zodat het licht wat zachter is en

Familieshoot

one big happy family Deze mooie en grote familie stond van de zomer voor mijn lens. Zij hadden als wens om een nieuw portret te hebben van de gehele familie en van de gezinnen apart.  Dit blijft voor mij altijd wel een hele klus om vast te leggen, maar het

Benieuwd naar mijn werk?