Trouwreportage

Op zoek naar een fotograaf voor uw trouwreportage in omgeving Barneveld?

..dan bent u bij Lidygrafie aan het juiste adres

Huwelijksreportage

Ja, ik wil! Één van de mooiste en meest liefdevolle dag van jullie leven is in aantocht. Jullie huwelijk! En wat is er mooier om dit moment van begin tot het einde vast te laten leggen, zodat je een prachtige herinnering hebt van deze speciale dag?

Lidygrafie trouwfotograaf barneveld-27

Tijdens het huwelijk is het mogelijk om naast de reportage van het bruidspaar en het Ja-moment ook foto’s te maken van jullie gasten en/of de sfeer van de dag vast te leggen.

De trouwshoot van jullie als bruidspaar vindt plaats op een locatie naar jullie wens, bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. Het moois wat de natuur ons geeft en jullie liefde voor elkaar, gecombineerd in een waanzinnige fotosessie met herinneringen waar jullie nog heel lang van kunnen genieten! De rest van de dag worden de foto’s gemaakt op de door jullie gekozen trouwlocatie(s). Tijdens de dag ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Door het maken van spontane foto’s, leg ik met veel plezier de sfeer van de gehele dag voor jullie vast.

In de omgeving van Barneveld zijn tal van prachtige locaties aanwezig welke passend zijn voor de Trouwreportage. Ik help jullie hier graag bij!

Voorafgaand aan jullie huwelijk maak ik graag kennis met jullie en neem ik de dag met jullie door.

Na afloop van het huwelijk ontvangen jullie de foto’s online in hoge resolutie.

Trouwalbum gewenst?

Uiteraard is dit mogelijk! Neem contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen.

 

..benieuwd naar de prijs of wilt u meer informatie?

Neem dan beslist contact met mij op!

Zwangerschap Fam. Hendriksen

Kleintje Op komst.. Vorige week stond de Zwangerschappsshoot van de Familie Hendriksen in de agenda. En wat is Alies mooi zwanger van hun tweede wonder! Het blijft toch altijd erg speciaal om een zwangersschapsshoot te mogen maken.De shoot vond plaats in de nabije omgeving van hun woonplaats Lunteren. En wat

Het Beautycafé

Geef je huid een Kans! Whoehoe!Vandaag opent Janneke haar eigen Beautycafé in Stroe en zij gaat werken met de merken van Hannah. Na jarenlang voor Hannah op het hoofdkantoor gewerkt te hebben, vond zij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging.Janneke meet je waardes met allemaal mooie apparaten en heeft

Benieuwd naar mijn werk?