Newbornshoot

Op zoek naar een fotograaf voor uw Newbornshoot in omgeving Barneveld?

..dan bent u bij Lidygrafie aan het juiste adres

Newbornshoot

Hoera, er is een wonder geboren! Maar wat gaat de tijd toch snel..
Pasgeboren baby’s veranderen met de dag, dus wat is er mooier om dit kleine wonder te vereeuwigen?

Lidygrafie - Jayben-4

De Babyfotoshoot plannen we circa 2 á 3 weken na de geboorte en kunnen we het best bij jullie thuis doen.
Jullie pasgeboren kindje voelt zich daar in het bijzijn van de ouders toch het meest op zijn gemak. Voor de Newbornshoot nemen we rustig de tijd om jullie kindje zo ontspannen mogelijk op de foto te krijgen.

Ook zet ik u, en eventueel uw andere kinderen, graag op de foto tijdens de Babyfotoshoot. Jullie hebben op deze manier gelijk een compleet en mooi gezinsportret.

Om mijn rol als Kinderfotograaf zo goed mogelijk te vervullen, maak ik op een ontspannen manier contact met uw baby. Zo worden de foto’s puur en spontaan.

Na afloop van de shoot ontvang je de foto’s online in hoge resolutie.

Foto’s voor het geboortekaartje gewenst of zelf uw geboortekaartje ontwerpen?

Geen probleem! En hartstikke leuk om uw omgeving alvast een foto van uw pasgeboren kindje te laten zien! In dit geval spreken we zo spoedig mogelijk na de geboorte af zodat de kaartjes snel gedrukt kunnen worden.

..benieuwd naar de prijs of wilt u meer informatie?

Neem dan beslist contact met mij op!

Zwangerschap Fam. Hendriksen

Kleintje Op komst.. Vorige week stond de Zwangerschappsshoot van de Familie Hendriksen in de agenda. En wat is Alies mooi zwanger van hun tweede wonder! Het blijft toch altijd erg speciaal om een zwangersschapsshoot te mogen maken.De shoot vond plaats in de nabije omgeving van hun woonplaats Lunteren. En wat

Het Beautycafé

Geef je huid een Kans! Whoehoe!Vandaag opent Janneke haar eigen Beautycafé in Stroe en zij gaat werken met de merken van Hannah. Na jarenlang voor Hannah op het hoofdkantoor gewerkt te hebben, vond zij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging.Janneke meet je waardes met allemaal mooie apparaten en heeft

Benieuwd naar mijn werk?