Newbornshoot

Newbornshoot

Hoera, er is een wonder geboren! Maar wat gaat de tijd toch snel..
Pasgeboren baby’s veranderen met de dag, dus wat is er mooier om dit kleine wonder te vereeuwigen?

Lidygrafie - Jayben-4

De Babyfotoshoot plannen we circa 2 á 3 weken na de geboorte en kunnen we het best bij jullie thuis doen.
Jullie pasgeboren kindje voelt zich daar in het bijzijn van de ouders toch het meest op zijn gemak. Voor de Newbornshoot nemen we rustig de tijd om jullie kindje zo ontspannen mogelijk op de foto te krijgen.

Ook zet ik u, en eventueel uw andere kinderen, graag op de foto tijdens de Babyfotoshoot. Jullie hebben op deze manier gelijk een compleet en mooi gezinsportret.

Om mijn rol als Kinderfotograaf zo goed mogelijk te vervullen, maak ik op een ontspannen manier contact met uw baby. Zo worden de foto’s puur en spontaan.

Na afloop van de shoot ontvang je de foto’s online in hoge resolutie.

Foto’s voor het geboortekaartje gewenst of zelf uw geboortekaartje ontwerpen?

Geen probleem! En hartstikke leuk om uw omgeving alvast een foto van uw pasgeboren kindje te laten zien! In dit geval spreken we zo spoedig mogelijk na de geboorte af zodat de kaartjes snel gedrukt kunnen worden.

Zwangerschap Fam. Van de Kamp

baby No. 2 op komst Dit mooie gezin verwacht in November hun tweede kindje. Lynn wordt dus een grote zus, maar ze weet nog niet of het een broertje of zusje is; spannend!  We maakten de foto’s aan het einde van de middag, zodat het licht wat zachter is en

Familieshoot

one big happy family Deze mooie en grote familie stond van de zomer voor mijn lens. Zij hadden als wens om een nieuw portret te hebben van de gehele familie en van de gezinnen apart.  Dit blijft voor mij altijd wel een hele klus om vast te leggen, maar het

Benieuwd naar mijn werk?