Loveshoot

Op zoek naar een fotograaf voor uw loveshoot in omgeving Barneveld?

..dan bent u bij Lidygrafie aan het juiste adres

Loveshoot

Zijn jullie helemaal in de wolken, gaan jullie bijna trouwen of vind je het gewoon leuk om jullie liefde voor elkaar op een spontane en ontspannen manier vast te laten leggen? Dan is een Loveshoot enorm leuk om te doen!

Loveshoot-Barneveld-Lidygrafie-1

De Loveshoot vindt plaats op een locatie naar jullie wens. Bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. Het moois wat de natuur ons geeft en jullie liefde voor elkaar, gecombineerd in een waanzinnige fotosessie met herinneringen waar jullie nog heel lang van kunnen genieten!

In de omgeving van Barneveld zijn tal van mooie locaties aanwezig welke passend zijn voor jullie Liefdesshoot. Ik help jullie hier graag bij!

Na afloop van de shoot ontvang je de foto’s online in hoge resolutie.

..benieuwd naar de prijs of wilt u meer informatie?

Neem dan beslist contact met mij op!

Zwangerschap Fam. Hendriksen

Kleintje Op komst.. Vorige week stond de Zwangerschappsshoot van de Familie Hendriksen in de agenda. En wat is Alies mooi zwanger van hun tweede wonder! Het blijft toch altijd erg speciaal om een zwangersschapsshoot te mogen maken.De shoot vond plaats in de nabije omgeving van hun woonplaats Lunteren. En wat

Het Beautycafé

Geef je huid een Kans! Whoehoe!Vandaag opent Janneke haar eigen Beautycafé in Stroe en zij gaat werken met de merken van Hannah. Na jarenlang voor Hannah op het hoofdkantoor gewerkt te hebben, vond zij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging.Janneke meet je waardes met allemaal mooie apparaten en heeft

Benieuwd naar mijn werk?