Loveshoot

Loveshoot

Zijn jullie helemaal in de wolken, gaan jullie bijna trouwen of vind je het gewoon leuk om jullie liefde voor elkaar op een spontane en ontspannen manier vast te laten leggen? Dan is een Loveshoot enorm leuk om te doen!

Loveshoot-Barneveld-Lidygrafie-1

De Loveshoot vindt plaats op een locatie naar jullie wens. Bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. Het moois wat de natuur ons geeft en jullie liefde voor elkaar, gecombineerd in een waanzinnige fotosessie met herinneringen waar jullie nog heel lang van kunnen genieten!

In de omgeving van Barneveld zijn tal van mooie locaties aanwezig welke passend zijn voor jullie Liefdesshoot. Ik help jullie hier graag bij!

Na afloop van de shoot ontvang je de foto’s online in hoge resolutie.

Zwangerschap Fam. Van de Kamp

baby No. 2 op komst Dit mooie gezin verwacht in November hun tweede kindje. Lynn wordt dus een grote zus, maar ze weet nog niet of het een broertje of zusje is; spannend!  We maakten de foto’s aan het einde van de middag, zodat het licht wat zachter is en

Familieshoot

one big happy family Deze mooie en grote familie stond van de zomer voor mijn lens. Zij hadden als wens om een nieuw portret te hebben van de gehele familie en van de gezinnen apart.  Dit blijft voor mij altijd wel een hele klus om vast te leggen, maar het

Benieuwd naar mijn werk?