Familieshoot

Op zoek naar een fotograaf voor uw Familieshoot in omgeving Barneveld?

..dan bent u bij Lidygrafie aan het juiste adres

Familiefotografie

De tijd vliegt..
.. dus wat is er mooier om dit nú vast te leggen? Door de fotoshoot krijgen jullie een kostbare herinnering van dit moment!

Lidygrafie Familieshoot - Kindershoot Barneveld-1

De Familieshoot vindt plaats op een locatie naar jullie wens. Bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. Het moois wat de natuur ons geeft en jullie gezin/kinderen, gecombineerd in een waanzinnige fotosessie met herinneringen waar jullie nog heel lang van kunnen genieten!

Om mijn rol als kinderfotograaf zo goed mogelijk te vervullen, maak ik op een ontspannen manier contact met uw kinderen. Zo worden de foto’s puur en spontaan.

In de omgeving van Barneveld zijn tal van mooie locaties aanwezig welke passend zijn voor Kinderfotografie of Familiefotografie. Ik help jullie hier graag bij!

..benieuwd naar de prijs of wilt u meer informatie?

Neem dan beslist contact met mij op!

Zwangerschap Fam. Hendriksen

Kleintje Op komst.. Vorige week stond de Zwangerschappsshoot van de Familie Hendriksen in de agenda. En wat is Alies mooi zwanger van hun tweede wonder! Het blijft toch altijd erg speciaal om een zwangersschapsshoot te mogen maken.De shoot vond plaats in de nabije omgeving van hun woonplaats Lunteren. En wat

Het Beautycafé

Geef je huid een Kans! Whoehoe!Vandaag opent Janneke haar eigen Beautycafé in Stroe en zij gaat werken met de merken van Hannah. Na jarenlang voor Hannah op het hoofdkantoor gewerkt te hebben, vond zij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging.Janneke meet je waardes met allemaal mooie apparaten en heeft

Benieuwd naar mijn werk?