Familieshoot

Familiefotografie

De tijd vliegt..
.. dus wat is er mooier om dit nú vast te leggen? Door de fotoshoot krijgen jullie een kostbare herinnering van dit moment!

Lidygrafie Loveshoot trouwreportage Barneveld-1

De Familieshoot vindt plaats op een locatie naar jullie wens. Bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. Het moois wat de natuur ons geeft en jullie gezin/kinderen, gecombineerd in een waanzinnige fotosessie met herinneringen waar jullie nog heel lang van kunnen genieten!

Om mijn rol als kinderfotograaf zo goed mogelijk te vervullen, maak ik op een ontspannen manier contact met uw kinderen. Zo worden de foto’s puur en spontaan.

In de omgeving van Barneveld zijn tal van mooie locaties aanwezig welke passend zijn voor Kinderfotografie of Familiefotografie. Ik help jullie hier graag bij!

Zwangerschap Fam. Van de Kamp

baby No. 2 op komst Dit mooie gezin verwacht in November hun tweede kindje. Lynn wordt dus een grote zus, maar ze weet nog niet of het een broertje of zusje is; spannend!  We maakten de foto’s aan het einde van de middag, zodat het licht wat zachter is en

Familieshoot

one big happy family Deze mooie en grote familie stond van de zomer voor mijn lens. Zij hadden als wens om een nieuw portret te hebben van de gehele familie en van de gezinnen apart.  Dit blijft voor mij altijd wel een hele klus om vast te leggen, maar het

Benieuwd naar mijn werk?